MiazgiPasty arachidoweSuperfoodsPromocja
Home Sklep Pasty arachidowe GOOD SŁÓJ® pełen bananowej pasty arachidowej
Kod produktu: FA-SGP000208 / EAN: 5902448265407

GOOD SŁÓJ® pełen bananowej pasty arachidowej

So good!® GOOD SŁÓJ® Bananowa pasta arachidowa. Wersja smooth (gładka struktura). Masło orzechowe bez zbędnych dodatków i chemii. Produkt GLUTEN FREE oraz VEGAN.

 

Opakowanie:

300g

 

Cena:

18.99 zł

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 18.99 zł

Gluten FreeGluten Free
Dla veganDla vegan
pasta-banan2

JAK STOSOWAĆ

  • łyżką - prosto ze słoika
  • jako smarowidło
  • dodatek do ciast
  • baza do sosów
  • składnik koktajlu
     

Sprawdź więcej w zakładce BLOG - CO DO GARA?

banan

SKŁADNIKI

Pasta z orzeszków arachidowych (87%), pasta daktylowa, proszek bananowy (1%), naturalny aromat.

pasta-banan4

UWAGI

Zamieszać przed użyciem (wydzielony olej w trakcie przechowywania jest zjawiskiem naturalnym). Może zawierać orzechy. Produkowany w zakładzie gdzie przetwarzane są soja, gorczyca, nasiona sezamu, dwutlenek siarki i siarczyny. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Najlepiej spożyć przed końcem, numer partii produkcyjnej (patrz w górnej części opakowania). Szczelnie zamknięty produkt przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej (15-25°C). Chronić przed światłem. Po otwarciu przechowywać w temperaturze od 2 do 10°C, spożyć w ciągu 3 miesięcy.

Blog

Z czym to się je, baza przepisów, inspiracji i wiedzy
PHOTO-2021-10-01-14-18-37
happyness
Styl życia
11 | 04 | 2023

5 zasad żelaznego zdrowia

sernik bok
Zdrowe przekąski
04 | 04 | 2023

Sernik

trenuj_miesnie_trenuj_mozg
Styl życia
03 | 04 | 2023

Ćwicz pamięć, ćwicząc mięśnie

brownie ciecierzyca
Zdrowe przekąski
28 | 03 | 2023

Brownie z Ciecierzycy

Zobacz wszystkie wpisy

 

Fitness Authority Sp. z o.o.

ul. Konna 40

80-174 Otomin

NIP: 9571037001

REGON: 221006572

KRS: 0000355208

 

Klienci indywidualni: kontakt@sogood.pl

Klienci biznesowi: zamowienia@sogood.pl

Telefon: 58 347-06-04